Koncert prepun emocija i energije za kraj ovogodišnje Mihoje

Koncert duhovne glazbe u crkvi sv. Mihovila u Jelenju označio je kraj programa bogate ovogodišnje Mihoje. Cjelovečernji koncert organiziran je s ciljem druženja i pomoći Mariji Begović iz Viškova kroz prikupljanje dobrovoljnih priloga za liječenje.

Večer je započela domaćim i tradicijskim duhovnim pjesmama u izvedbi Vokalne skupine KUD-a Zvir. Zahvaljujući zalaganju jelenjskog župnika vlč. Ivana Milardovića u crkvu sv. Mihovila stigli su dragi ljudi iz Klape Hrvatske ratne mornarice „Sveti Juraj” koja više od 16 godina njeguje klapsku pjesmu i hrvatsku tradiciju te sve prisutne počastili vrhunskim izvedbama omiljenih duhovnih skladbi.


“Veliki gospodin čini velika djela”, čulo se na koncertu. Publika je zaista uživala, a dokaz tome su i suze radosnice kod nekolicine ljudi, koji su bili zaista ganuti vrhunskom izvedbom i nastupima izvođača. Koncert prepun emocija i energije obilježio je večer uz aktivno sudjelovanje publike.


Pred oltarom crkve u Jelenju nastupio je i poznati hrvatski tenor Ivo Gamulin Gianni uz Adrianu Katić i Dinu Krupić.

– Bogu hvala za ovu večer, isto tako i svim izvođačima koji su večeras nastupili u našoj crkvi s ciljem da pomognemo Mariji Begović u njezinom liječenju. Zahvaljujem se svima vama koji ste toplinom vaših srca ispunili crkvu do posljednjeg mjesta i poslušali te silne darove, koje je ovim prekrasnim izvođačima Bog dao, a oni su te darove od srca i duše prenijeli svima nama, kazao je vlč. Ivan Milardović na kraju koncerta te se zahvalio svima koji su pomogli u pripremi ovogodišnje Mihoje, a posebno načelniku Općine Jelenje Robertu Marčelji i predsjedniku Općinskog vijeća Luki Zahariji, koji su pružili svoju pomoć kako bismo ovaj koncert organizirali s dobrim i plemenitim ciljem.

Ugodno provedena dva sata u jelenskoj crkvi nastavljena su druženjem u Župnom domu.

{gallery}fotogalerija/2017-10-02_koncert_duhovne_glazbe{/gallery}

Skip to content