Video: Robert Marčelja pruzeo ključeve Općine Jelenje

Potpisivanjem zapisnika o primopredaji, novoizabrani načelnik Robert Marčelja i službeno je preuzeo ključeve Općine Jelenje od Povjerenika Vlade Republike Hrvatske te je s današnjim danom Nova snaga Jelenja krenula u ostvarivanje očekivanja mještana koji su im dali povjerenje.

– Vrlo sam zadovoljan. Osobno bi se zahvalio gospodinu Zdenku Holenku koji je obnašao dužnost Povjerenika Vlade Republike Hrvatske, iz već znanih razloga, na korektnosti, profesionalnosti, odgovornosti i angažmanu. Kako smo i najavili, mi smo danas preuzeli ključeve Općine Jelenje i odmah smo krenuli s radom. Puno nas posla očekuje, a dogovorena je već i prva konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća, a paralelno s time već pripremamo proračun. Do kraja mjeseca mi sve te poslove moramo odraditi kako bi naša Općina mogla normalno funkcionirati. Ne sumnjam da ćemo zajedno sa našim koalicijskim partnerima uspješno odraditi sve zadatke na zadovoljstvo svih nas i naših mještana – kazao je načelnik Općine Jelenje Robert Marčelja, dodajući da će sada sve radnje biti transparentne i javne.

Svoje zadovoljstvo nije krio ni Dino Piljić, zamjenik načelnika Općine Jelenje.

– Ono što ja, kao dio tima Nove Snage Jelenja mogu obećati ali i poručiti mještanima: Vjerujte u nas, ispunit ćemo vaša očekivanja! Također napomenuo bih i da podrškom koju smo dobili imamo vijeće koje će u narednom mandatu voditi Općinu Jelenje ka prosperitetu, dobrom glasu i mještanima dati standard europskih građana – naglasio je Piljić.

Djelatnici Općine Jelenje prigodnim su znakom pažnje darivali Povjerenika Vlade Republike Hrvatske Zdenka Holenka , koji je naglasio kako Općina Jelenje ima puno potencijala i kako je siguran da će Robert Marčelja i njegov tim uspješno ovu lokalnu samoupravu.

Skip to content