Zajedno u zlatnim godinama: Trajne prijave za ulazak…

OBAVIJEST ZAINTERESIRANIM MJEŠTANIMA – PROJEKT ZAJEDNO U ZLATNIM GODINAMA

Općina Jelenje pokrenula je projekt „Zajedno u zlatnim godinama“ svrha kojeg je potpora i podrška u svakodnevnom životu starijim osobama i odraslim osobama sa invaliditetom.

Sve informacije na: https://www.jelenje.hr/zajedno-u-zlatnim-godinama-javni-poziv-za-iskaz-interesa.

Nastavno na brojne upite mještana, obavještavamo sve zainteresirane da je poziv  trajno otvoren odnosno da se prijave zainteresiranih za ulazak u projekt zaprimaju čitavo vrijeme trajanja projekta.

Iako je trenutno broj korisnika popunjen, budući da je uobičajeno da tijekom projekta pojedini korisnici uslijed raznih okolnosti napuste projekt (preseljenje, odlazak u organizirani smještaj, početak korištenja drugih usluga Hrvatskog zavoda za socijalni rad i slično), kada se mjesto oslobodi, u mogućnosti smo primiti nove korisnike. Slijedom navedenog, Vaše prijave na Javni poziv za iskaz interesa korištenja usluga potpore i podrške u svakodnevnom životu starijim osobama i odraslim osobama sa invaliditetom – projekt “Zajedno u zlatnim godinama“ u okviru poziva „Zaželi – prevencija institucionalizacije“ možete i dalje podnositi.

Nakon što se izvrši provjera ispunjavanja uvjeta, formiramo listu čekanja te po izlasku pojedinih korisnika, uključujemo nove korisnike u projekt.

Sadržaj ovog teksta isključiva je odgovornost Općine Jelenje.
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda plus u financijskom razdoblju 2021.-2027. u sklopu Operativnog programa “Učinkoviti ljudski potencijali”.

Skip to content