Savjetovanje: Prijedlog Odluke o komunalnom redu

  • Početak savjetovanja: 8. kolovoza 2024.
  • Završetak savjetovanja:  7. rujna 2024.

Pozivaju se predstavnici zainteresirane javnosti da dostave svoje prijedloge, komentare i primjedbe putem e-Zahtjeva na: https://www.jelenje.hr/pristup-informacijama-obrazac-za-sudjelovanje-u-savjetovanju-s-javnoscu/

Dokument za savjetovanje objavljen na internet stranicama Općine Jelenje predstavlja radni materijal, pa je kao takav podložan ispravcima, izmjenama i dopunama i ne može se smatrati konačnim prijedlogom Odluke.

Po isteku roka za dostavu mišljenja i prijedloga, izrađuje se i objavljuje Izvješće o savjetovanju s javnošću koje sadrži zaprimljene prijedloge, primjedbe i očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.

Izvješće o savjetovanju s javnošću, kao i konačni prijedlog Odluke dostavlja se Općinskom vijeću Općine Jelenje na razmatranje i usvajanje.

Dokument za preuzimanje

Napomena: Tijela državne uprave, druga državna tijela, jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave i pravne osobe s javnim ovlastima dužne su provoditi savjetovanje s javnošću pri donošenju zakona i podzakonskih propisa, a pri donošenju općih akata odnosno drugih strateških ili planskih dokumenta kad se njima utječe na interese građana i pravnih osoba. Više na: https://www.jelenje.hr/savjetovanje

Skip to content