Jakov Kramarić: Viceprvak Hrvatske u tenisu…

Mladi tenisač iz Opatije, Jakov Kramarić, postao je viceprvak na HEP hrvatskom Mastersu za djecu do 10 godina. Ovo prestižno natjecanje, koje se održalo u Dubrovniku 30. rujna i 1. listopada pod organizacijom Tenis kluba Ragusa, okupilo je najtalentiraniju dječicu iz šest regija Hrvatskog teniskog saveza.

Jakov, koji trenira u Tenis klubu Opatija pod mentorstvom svjetski poznatog teniskog trenera Nikole Pilića i lokalnih trenera Denisa Kurilića i Ivora Eržišnika, igrao je finale protiv Borne Marića iz Vinkovaca. Iako nije osvojio prvo mjesto, njegov talent i predanost igri zaradili su mu pohvale od brojnih stručnjaka, uključujući i Pilića.

Ovaj legendarni trener, koji je trenirao mnoge svjetske teniske zvijezde, istaknuo je Jakovovu predanost, talent i veliku ljubav prema tenisu. Pilić se također osvrnuo na svoje igračke dane, uspoređujući svoje početke s današnjom teniskom scenom.

Mladi Kramarić, osim što je talentiran za tenis, odličan je i učenik četvrtog razreda OŠ “Jelenje-Dražice”. Nakon školskih obveza, posvećuje se treningu svakodnevno, osim nedjelje, s ocem koji ga vozi u Opatiju.

I dok se već priprema za nadolazeće državno prvenstvo do 12 godina, Jakov gleda prema budućnosti s uzorima poput Novaka Đokovića i Carlosa Alcaraza koji mu služe kao inspiracija na teniskom putu.

Više na: https://poduckun.net/sport/jakov-kramaric-viceprvak-hrvatske-do-10-godina

Skip to content