All Star utakmica veterana Rječine povodom Mihoje

U sklopu obilježavanja dana Općine Jelenje, nogometni teren u Dražicama, krajem rujna bio je poprište All Star susreta veterana NK Rječine.

S jedne strane našla se ekipa starijih veterana koji su u sezoni 07’/08′ osvojili srebrnu medalju u županijskoj ligi veterana, dok su im s druge strane suprotstavili se mlađi veterani predvođeni braćom Sharbini, koji su još uvijek aktivni igrači.

Zoran Šestan preuzeo je ulogu izbornika mlađih veterana, dok je njegov brat Marinko bio na čelu starijih. U duhu sportske i prijateljske atmosfere, mlađi veterani poklonili su starijima prigodan dar prije početka utakmice.

Gledatelji su bili svjedoci revijalnog susreta ispunjenog smijehom, zabavom i nostalgičnim trenucima koji su podsjećali na slavne nogometne dane. Mlađi veterani, vođeni boljom fizičkom spremom, dominirali su susretom i zasluženo slavili s uvjerljivih 5:0. Strijelci za mlađe veterane bili su Anas. Sharbini, Ahmad Sharbini, Brozović i Fičor koji se dva puta upisao u strijelce.

Nakon utakmice, druženje je uz večeru i zabavu potrajalo do kasnih noćnih sati. Veterani Rječine zahvaljuju se Općini Jelenje, TZ Jelenje i NK Rječini na organizaciji ovog događaja. Posebna zahvala upućena je Franu Juretiću, koji je pripremio travnjak i koji je uvijek bio uz veterane, pružajući podršku prije, tijekom i nakon utakmice. Utakmicu je sudio Tomislav Frlan.


REZULTAT: MLAĐI 5:0 STARIJI

MLAĐI VETERANI: Miculinić, D.Čargonja, Bončić, Zaharija, Štefanac, Jerić, Linić, Klić, Štimac, Mikulić, An.Sharbini, Brozović, Ah.Sharbini, Brozović, Fičor.
IZBORNIK: Zoran Šestan


STARIJI VETERANI: Rudar, Baffo, Marčelja, Milinković, Reljac, Pavić, Burul, Škamo, Perušić, Franović, Sudan, S.Čargonja, Blažina, Kardum, Ban.
IZBORNIK: Marinko Šestan

Fotogalerija

Skip to content