Najava: Dječji dan i Jelenski sajam

Blizu je drugi vikend u rujnu, što znači da nas očekuje još jedan odličan dan u sklopu Mihoje 2023. Povedite svoju djecu i pridružite nam se u subotu, 9. rujna, od 16:30 do 18:30 sati, kada će se održati dječji dan za naše najmlađe stanovnike.

Dječji dan – Predstava “GLASNA ANA BANANA” i muzika u koracima

  • Datum: 9.9.2023.
  • Vrijeme: 16:30 – 18:30 sati
  • Lokacija: Dom kulture Dražice

Za naše mališane i obitelji, pripremili smo iznimno zabavnu predstavu pod nazivom GLASNA ANA BANANA i muzika u koracima.” Ana Banana je znatiželjna i hrabra djevojčica koja će nas povesti na nevjerojatno putovanje kroz svijet maštovite interakcije i veselog otkrivanja glazbe uz pomoć udruge MooK. Ova predstava potiče djecu na rješavanje problema i glazbenu kreativnost uz puno smijeha i zabave.

Tradicionalni mjesečni Jelenski sajam

  • Datum: 09.09.2023.
  • Vrijeme: 8:00 – 18:00 sati

Osim toga, ne zaboravite posjetiti naš tradicionalni Jelenski sajam, koji će se također održati istog dana. Izlagači će otvoriti svoje štandove već od 8:00 ujutro, pružajući vam priliku da istražite raznovrsne proizvode i usluge koje nude. Sajam će trajati do 18:00 sati, tako da će biti dovoljno vremena za razgledavanje i kupovinu.

Pridružite nam se na ovim događanjima i zajedno proslavimo Mihoju. Uživajte u veselju, kulturi i zajedništvu koje jelenjska zajednica nudi. Vidimo se u subotu!

Skip to content