Mladim sportašicama uručene zahvalnice

Svečani prijem mladih sportašica održan je danas u Općini Jelenje, gdje je načelnik Općine Robert Marčelja, dočekao delegaciju KDU Rječina 75, odnosno Chiaru Reljac i Gabrielu Frlan.

Ovom prigodom, Općina Jelenje je iskazala svoju zahvalnost i ponos zbog njihovih izvrsnih sportskih dostignuća na Europskom prvenstvu u Moldaviji, kao dio dizačke reprezentacije Hrvatskog dizačkog saveza.

Svečani prijem u Općinskoj upravi

Chiara Reljac, mlada i talentirana sportašica, primila je posebnu zahvalnicu od Općine Jelenje za njezin izniman doprinos i odlične rezultate na Europskom prvenstvu. Njezino sudjelovanje u natjecanju i osvajanje medalja izazvalo je ponos u cijeloj zajednici. Njezin trud, predanost i znoj koji je uložila u pripreme i tijekom samog natjecanja predstavljaju inspiraciju za sve mlade sportaše u općini.

Chiara Reljac

Gabriela Frlan također je primila zasluženu zahvalnicu kao još jedna od sjajnih predstavnica Općine Jelenje na Europskom prvenstvu u Moldaviji. Njezin talent i odlučnost donijeli su pozitivnu afirmaciju za sportsku scenu općine te su potaknuli mnoge mlade da se bave ovim izazovnim sportom.

Gabriela Frlan

Načelnik Općine Jelenje istaknuo je važnost poticanja mladih sportaša te je naglasio da su Chiara Reljac i Gabriela Frlan izvrsni primjeri kako se upornim radom i posvećenošću mogu postići vrhunski rezultati. Uvjeren je da će njihovi uspjesi potaknuti druge mlade da slijede njihove korake i ostvare svoje sportske snove. Marčelja je kazao da je Općina Jelenje spremna pomoći u kupovini dodatne opreme za svakodnevni rad Kluba te da će nastaviti s tom praksom i ubuduće za sve jelenjske udruge, sukladno svojim mogućnostima.

Svečani prijem mladih sportašica u Općini Jelenje bio je prilika da se pokaže podrška i priznanje njihovim iznimnim postignućima. Ovom gestom Općina je još jednom istaknula važnost ulaganja u sport i poticanja mladih na razvoj njihovih talenata. Chiara Reljac i Gabriela Frlan su postale ambasadorice svoje općine, a njihovi sportski uspjesi ostat će trajan podsjetnik na snagu i sposobnosti mladeži.

Svečani prijem završio je uz srdačne čestitke i riječi podrške mladim sportašicama, a Općina Jelenje ponosno nastavlja svoj put poticanja sportskog duha i razvoja mladih talenata u svojim redovima.

Skip to content