Dizačice utega osvojile medalje na EU prvenstvu

Chiara Reljac i Gabriela Frlan, članice Kluba dizača utega Rječina 75 iz Dražica, postigle su izvanredne rezultate na nedavnom Europskom prvenstvu za U-15 i U-17 u Moldaviji, održanom 3. i 4. srpnja 2023. godine. Ove mlade sportašice su nastupile kao dio dizačke reprezentacije Hrvatskog dizačkog saveza i donijele pohvale i medalje svojoj zemlji.



Chiara je ostvarila povijesni uspjeh za hrvatsko žensko dizanje osvojivši čak tri brončane medalje. Ovim značajnim postignućem postala je prva Hrvatica koja je osvojila medalju na tako velikom natjecanju.

S druge strane, Gabriela Frlan se također istaknula na ovom prestižnom natjecanju, zauzevši deseto mjesto u svojoj kategoriji. Impresivno je da je Gabriela među najmlađim natjecateljicama, ali je unatoč tome uspjela oboriti novi državni rekord. Njezin uspjeh donosi ponos ne samo njoj osobno, već i njezinom klubu i zemlji.

Općina Jelenje, na čelu s načelnikom Robertom Marčeljem, s velikim ponosom čestita Chiari Reljac i Gabrieli Frlan na njihovim iznimnim uspjesima. Njihove medalje i dostignuća služe kao inspiracija mladim generacijama sportaša u Jelenju i šire. Ovo je velika čast za našu općinu i dokaz da talent, marljivost i požrtvovnost mogu dovesti do vrhunskih rezultata.

Skip to content