Grobnička pastrva okupila zaljubljenike u ribolov

Športsko ribolovni klub Rječina održao je natjecanje Grobnička pastrva. Krajem travnja, prijatelji Kluba i sportski ribolovci iz cijele Hrvatske okupili su se na Izvoru Rječine. Natjecateljima se pridružio i poznati reprezentativac i prvak Europe Jasnim Subašić. Sportski dio okupio je 25 ribolovaca koji su s takmičenjem započeli u jutarnjim satima. Sve prisutne pozdravio je načelnik Općine Jelenje Robert Marčelja.

Treba istaknuti činjenicu kako se za potrebe ligaškog natjecanja Rječina dodatno poribila uzgojenom pastrvom. Prema povratnim informacijama s terena, natjecatelje ekipe zadovoljne su okruženjem i organizacijom pa se iz Športsko-ribolovnog kluba Rječina nadaju kako će natjecanje postati tradicionalno.

Kako i priliči najbolji su dobili pehare i medalje, a prijateljsko druženje nastavilo se nakon odrađenog službenog djela, uz prigodan domjenak.

Uspješan travanj grobnički ribolovci zaključili su u gostima. Naime, na županiskom takmičenju Lov ribe udicom na plovak koje se održalo na jezeru Bajer u Fužinama, kadeti ŠRK Rječine osvojili su zavidno 2.mjesto. Svakako je vażno istaknuti da su se i seniori izborili za visoko 5.mjesto na tablici.

Skip to content