Najava: 22.-23.04.2023. • Hrvatska Spin Liga na Rječini

Hrvatska Spin Liga odnosno prvenstvo Hrvatske u ribolovu grabežljivca umjetnim mamcem sa obale po treći puta gostovat će na Rječini.

Ovo je jedinstveno natjecanje u ribolovu pastrva varalicom, a Rječina je idealan izbor vode baš za takvu vrtu ribolova. Domaćin otvorenja sezone 2023. biti će ŠRK Rječina, koji se i ranije pokazao dorastao zadatku organizacije ovog natjecanja.

Hrvatska spin liga je natjecanje koje se odvija već 19 godina, te iz godine u godinu najbolji natjecatelji čine i Hrvatsku reprezentaciju koja predstavlja Hrvatsku i Hrvatski sportski ribolovni savez na svjetskim prvenstvima. Hrvatska spin  reprezentacija jedna je od uspješnijih reprezentacija u slatkovodnom ribolovu koja iza sebe ima i tri svjetske medalje, što samo pokazuje kvalitetu i same lige.

Ove godine svoje mjesto u reprezentaciji tražit će 13 natjecatelja iz cijele Hrvatske koji će pokazati svo svoje umijeće u ribolovu pastrve.

Zato dođite 22. i 23. travnja 2023. godine do izvora Rječine i uvjerite se da i ribolov može biti izuzetno zanimljiv i atraktivan sport.

Skip to content