U novoj sportskoj dvorani u Dražicama odigrana prva službena utakmica

Mladim odbojkašicama Rječine i Petice pripala je čast odigrati prvu službenu utakmicu u novoizgrađenoj dvorani u Dražicama.

Dvorana u Dražicama izgrađena je u sklopu Osnovne škole, radovi na izgradnji nove škole bili su vrijedni četrdesetak milijuna kuna, nešto malo više od jedne četvrtine tog novca otpada na izgradnju dvorane, čime je sport u riječkom prstenu dobio još jedan respektabilan sportski objekt, koji će u prvom redu koristiti djeca iz jelenjske općine, koja do sada nisu imala tu privilegiju, piše SportCom.


Prvoj službenoj utakmici, kako to i dolikuje, nazočili su načelnik Općine Jelenje Robert Marčelja, kao i ravnateljica Osnovne Škole Jelenje Dražice Dejana Paškvan-Žeželj.


{source}<center><div id=”fb-root”></div>
<script async defer crossorigin=”anonymous” src=”https://connect.facebook.net/hr_HR/sdk.js#xfbml=1&version=v12.0&appId=1533033536937482&autoLogAppEvents=1″ nonce=”jfZ3g3tV”></script><div class=”fb-post” data-href=”https://web.facebook.com/marcelja.jelenje/posts/1595412734184455″ data-width=”500″ data-show-text=”true”><blockquote cite=”https://www.facebook.com/marcelja.jelenje/posts/1595412734184455″ class=”fb-xfbml-parse-ignore”><p>Danas je odigrana prva službena utakmica u našoj novoj dvorani u Dražicama. Ponos na sve izgrađeno i uređeno s…</p>Objavljuje <a href=”https://www.facebook.com/marcelja.jelenje”>Robert Marčelja</a> u&nbsp;<a href=”https://www.facebook.com/marcelja.jelenje/posts/1595412734184455″>Subota, 11. prosinca 2021.</a></blockquote></div></center>
{/source}

– Odigrana je prva službena utakmica u našoj novoj dvorani u Dražicama. Ponos na sve izgrađeno i uređeno s Primorsko-goranskom županijom. Odličan je osjećaj vidjeti našu mladež u sportskim aktivnostima i službenim utakmicama. Bravo Odbojkaški klub Rječina na trudu i zalaganju, kazao je na svojemu Facebook profilu Robert Marčelja, načelnik Općine Jelenje.


Malo je reći da su oboje više nego zadovoljni objektom, kao i reakcijom onih kojima je dvorana i namijenjena, namlađim žiteljima Općine.


– Cure i trenerica su bile odlične! Hvala našem osnivaču Primorsko-goranskoj županiji i Općini Jelenje što su omogućeni vrhunski prostorni uvjeti za trenažni proces. Hvala trenericama Ameli i Doris što se trude kako bi naša djeca zavoljela sport i na najkvalitetniji način provodila svoje slobodno vrijeme, a time i uveseljavala svih nas znajući da su na hvale vrijednom životnom putu, kazala je ravnateljica Dejana Paškav Žeželj.

{gallery}fotogalerija/2021-12-13_Odbojka{/gallery}

Skip to content