Obnovljena kapelica u Malim Dražicama te prosljavljen rođendan najstarije sumještanke

Sredinom listopada blagoslovljena je obnovljena kapelica u ulici Stolac, u Malim Dražicama. Kapelicu je obnovio Vladimir Radetić – Morić, kao dar Župi Jelenje.

Kapelica u ulici Stolac stara je preko 100 godina te je jedna od dvadesetak kapelica na jelenjskoim području. Bila je to prilika i za proslavu 100-tog rođendana, najstarije mještanke u našem Jelenju Suzane Sudan, koja živi nedaleko od obnovljene kapelice.

– U ime nas svećenika i Župe Jelenje želim se zahvaliti vama koji ste došli, ali i onima koji inače vode brigu o ovoj kapelici. Zidarskim i “piturskim” radovima obnovljen je djelić povijesti ovog mjesta. Zahvaljujem na darovima u svojemu trudu, materijalu i vremenu našim sumještanima, a s obnovom kapelica nastavljamo dalje – kazao je vlč. Ivan Milardović, čestitajući kasnije Suzani Sudan ulazak u 101. godinu života.

{source}<style>.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }</style><div class=’embed-container’><iframe src=’https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fweb.facebook.com%2Fnasejelenje%2Fvideos%2F247015260816323%2F&show_text=false&width=560&t=0′ width=’560′ height=’314′ style=’border:none;overflow:hidden’ scrolling=’no’ frameborder=’0′ allowfullscreen=’true’ allow=’autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share’ allowFullScreen=’true’></iframe></div>{/source}

FOTOGALERIJA

{gallery}fotogalerija/2021-10-21_kapelica{/gallery}

Skip to content