Video: Sveti Nikola podijelio više od 300 poklon-paketa

Jelenjski mališani uživali su u prepunom Domu kulture “Dražice“ gdje ih je, dan prije uobičajenog blagdana, posjetio i iznenadio bezvremenski djedica sveti Nikola i poklonio im predstavu. U suradnji s Općinom Jelenje u svojoj torbi donio je više od 300 poklon-paketa.

Uz priređeni program i doček, mališani su u predivnom i blagdanski uređenom kružnom raskrižju u Dražicama mogli jahati razdragane konjiće te kušati domaće fritule. Sveti Nikola nije krio oduševljenje te se svim prisutnima obratio na grobničkoj čakavštini. Dugi red čekanja bio je dokaz da su djeca otišla doma s lijepom uspomenom i fotografijom za pamćenje. Mikula je svima zaželio svako dobro u povodu nadolazećih blagdana i podsjetio djecu da svakog dana trebaju širiti mir i dobro te najavio skorašnji dolazak i iznenađenje već idući dan.

– Evo mene, dičice moja, opet u Općini Jelenje. Bili ste mi jako dobri ovoga leta. Vidite da sobun nisan dopejal ni krampusa – kazao je najdraži djedica jelenjskim mališanima te je malo “počinul na pozornici aš je bil jako trudan ovih dan”.

Dugi red čekanja bio je dokaz da su djeca otišla doma s lijepom uspomenom i fotografijom za pamćenje. Mikula je svima zaželio svako dobro u povodu nadolazećih blagdana i podsjetio djecu da svakog dana trebaju širiti mir i dobro te najavio skorašnji dolazak i iznenađenje već idući dan.

Video: https://youtu.be/dOCZCoISKBs

Skip to content