Uz turnir parova proslavljena 30. obljetnica Boćarskog kluba Podhum

Povodom obilježavanja 30. obljetnice Boćarskog kluba Podhum i 77. obljetnice stradavanja podhumskih žrtava na boćalištu ispred kluba odigran je vrlo jaki turnir parova.

Na turniru su sudjelovale 32 ekipe iz Primorsko-goranske i Istarske županije, odnosno Zagreba. Memorijalni boćarski turnir održava se od 1996. godine, a cjelodnevno sportsko događanje u Podhum je privukao zaljubljenike ovog sporta. Na jednom mjestu moglo se vidjeti igrače iz skoro pa svih prvoligaških klubova, bivše i sadašnje igrače BK Podhum, te boćare, prijatelje, samog kluba. Najboljim sudionicima dodijeljene su nagrade i pehari.

U samo finale plasirali su se Dean Cetina i Robi Jakotić (Podhum) i braća Pero Ćubela (Zrinjevac) i Marin Ćubela (Noventa, ITA). Ujedno su braća Ćubela i osvojila ovogodišnji turnir pobijedivši domaći par minimalnim rezultatom 11:10. Treće mjesto osvojili su Dario Pavia (Vargon) i Klić Sandro (Sloga), nekadašnji igrači BK Podhum, dok su četvrto mjesto osvojili Alen Šestan i Siniša Juretić igrači BK Vargon.

{gallery}fotogalerija/2019-07-13_Bocanje_podhumske_zrtve{/gallery}

Skip to content