Marinelli, Jordano i Kučan darivali mlade košarkaše

Paolo Marinelli, Antonio Jordano i Ivan Kučan priredili su lijepo iznenađenje mladim košarkaškima KK Jelenje-Dražice.

Tri riječka košarkaša, inače članovi slovenske Krke, Cedevite i Škrljeva, početkom lipnja na treningu u Mavrincima posjetili kombiniranu ekipu košarkaša Jelenje-Dražice i Škrljeva te ih darivali garniturom novih dresova i novim majicama. Lijepa i plemenita gesta, u koju bi se mogli ugledati mnogi sportaši, ostvarila se na inicijativu Paola Marinellija.

– Je, Paolo je inicirao ovu našu akciju, a jednostavno smo željeli malo iznenaditi Branka Ćubelića i njegove mlade košarkaše – kazat će Ivan Kučan, košarkaš Škrljeva i student treće godine strojarstva, koji je na sebe preuzeo ulogu glasnogovornika.

Kučan, Marinelli i Jordano odrasli su na Vežici, baš kao i Branko Ćubelić, koji je u Dražicama osnovao KK Jelenje-Dražice. No, to nije jedina veza između ovih triju mladih košarkaša i čovjeka neizmjerno zaljubljenog u košarku. Sva trojica su, svaki sa svojim godištem, rado pojačali redove košarkaša iz Dražica kada je trebalo zaigrati na Turniru prijateljstva u Vogošći. Kučan i Marinelli trenutačno su na odmoru, za razliku od Jordana kojega čeka dugo ljeto u dvorani s U-20 reprezentacijom košarkaša.

{gallery}fotogalerija/2019-06-10_Paolo_kosarkasi{/gallery}

Skip to content