“Bijela noć” okupila članove NK Rječine u Domu kulture Dražice

Drugu godinu zaredom, Nogometni klub Rječina organizirao je druženje članova kluba, prijatelja sporta kao i sponzora najmasovnije udruge na području općine Jelenje.

Družile su se tako sve generacije, od predtakmičara do veterana, a lijepa večer protekla je u ugodnoj atmosferi. Cijelu priču dodatno je pospješila i prigodna rasvjeta kao i amblemi kluba te audio-vizualni materijali, pa je doživljaj s nogometnog travnjaka bio potpun.

Sve prisutne pozdravio je Mauro Barčić, predsjednik NK Rječine koji je tom prigodom kazao kako mu je neizmjerno drago da se drugu godinu zaredom organizira druženje povodom predstojećih blagdana.

– “Bijela noć” okuplja mladost našeg kluba kojeg svi skupa neizmjerno volimo. Što se tiče organizacije kluba brojimo oko stotinjak djece i članova koji redovito igraju nogometnu ligu, svako u svojem godištu, te seniorsku ekipu koja također redovito trenira i predstavlja naš kraj. Financijski, klub je stabilan te bi se ovim putem zahvalio Upravi i svim članovima kluba koji se na svakodnevnoj bazi trude da naša djeca imaju kvalitetne uvijete za igru i treniranje – kazao je Barčić u prigodnom govoru u Domu kulture Dražice, dodajući kako zahvalu duguje i Općini Jelenje, najvećem pokrovitelju kluba, s kojom Uprava ima veoma dobru suradnju, a sve kako bi se unaprijedio naš kraj.

Prema svemu viđenome stvorena je dobra podloga za daljnja druženja i razvoj nogometnog kluba, a zahvalu na svemu učinjenome iskazao je i načelnik Općine Jelenje Robert Marčelja.

– Općina Jelenje će i dalje pratiti naš najveći kolektiv i imate punu podršku u radu kluba. Samom organizacijom ovakvih događanja pokazujete da ste kao Uprava veoma sposobni. Ovim putem bi najavio i novi projekt koji smo prijavili putem LAG-a, zajedno s NK Rječinom. Radi se o novom pomoćnom igralištu s umjetnom travom. Preko HNS-a je prijavljen i projekt za proširenje navodnjavanja na postojećem nogometnom travnjaku, inače ukupne investicije vrijedne su gotovo 500 tisuća kuna – kazao je okupljenima Marčelja, dodajući da sve to ne bi bilo bitno da nemamo stabilan klub i upravu na čelu s predsjednikom Maurom Barčićem i ekipom oko njega, igračima, trenerima i roditeljima koji se svakodnevno trude i rade kako bi se naša omladina aktivno bavila sportom.

Ugodna večer nastavila se uz druženje i prigodnu okrjepu za sve posjetitelje.

{gallery}fotogalerija/2018-12-18_Bijela_noc{/gallery}

Skip to content