[FINALE: NEDJELJA, 17h] Videozid: Vatreni na Trgu mlikarice u Dražicama

Pozivamo mještane i goste da dođu u Dražice i svojim glasnim navijanjem daju podršku našim Vatrenima u finalu Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Ako ste utakmice do sada gledali kod kuće, možda bi mogli razmisliti o tome da se preselite na otvoreno. Možda nemate mogućnosti skoknuti do Rusije i s tribina gledati povijesnu utakmicu, ali ipak se možete osjećati kao da ste stvarno navijač u Rusiji bez da odlazite iz svog mjesta.



U nedjelju, 15.07.2018. radi ranijeg termina utakmice, koja je zakazana u 17 sati, na Trgu mlikarice u Dražicama zbog bolje vidljivosti bit će postavljen veliki led ekran s profesionalnim prijemnikom TV signala.

{source}
<style>.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }</style><div class=’embed-container’><iframe src=’https://www.youtube.com/embed/FgMi9xsY-Ew’ frameborder=’0′ allowfullscreen></iframe></div>
{/source}

Dođite u Dražice, zabavite se i uživajte s nama u utakmici. Vjerujemo kako će Hrvatska pobijediti Francusku i postati prvak svijeta. Budimo sretni u slozi i zajedništvu, ovo su dani slavlja, ponosa i pobjeda…

Skip to content