Navigacija

Glavni meni

23
Čet, Stu
11 Novih vijesti

Osigurali smo besplatne udžbenike osnovnoškolcima

Nadamo se da će rujan za novčanike roditelja proteći što bezbolnije.

Blog
Tipografija

Novi osvrt Dine Piljića, zamjenika načelnika Općine Jelenje u rubrici Blog.

Sredinom lipnja posjetio sam mališane koji dodatno, uz pomoć tečaja koji se održava u čitaonici na kraju Podhuma uče strani jezik. Svakako bih naglasio da će Općina Jelenje poduprijeti ovakve i slične programe i projekte jer ulaganje u djecu je ulaganje u budućnost Općine. Kroz znanje engleskog ili nekog drugog svjetskog jezika, djeca će u budućnosti njihovih života imati otvorena barem jedna vrata više, kako u svakodnevnoj komunikaciji, tako i u poslovnom svijetu.


Načelnik Robert Marčelja i ja imali smo priliku prisustvovati svečanoj završnoj priredbi Dječjeg vrtića "Grobnički tići" na kojoj su ispraćeni budući školarci. Svakako mi je u sjećanju ostala misao tete Valentine. "Kada su došli kod nas bili su jako maleni, a sada kad odlaze to su već odrasla dječica... U ranim godinama djeca najviše upijaju i vrtić je jedan od načina koji djecu uči da budu što spremniji za školu i nastavak odrastanja". Sretno budućim prvašićima, kada početkom rujna krenu u školske klupe!

Općina Jelenje je svim osnovnoškolcima osigurala besplatne udžbenike kako bi rujan za novčanike roditelja protekao što bezbolnije.

Čitamo se i dalje svakog tjedna. Općina Jelenje plovi punim jedrima za boljitak mještana.